Benieuwd naar wat onze winkels u te bieden hebben? Bij de acties staan foto's en prijzen van een populaire artikelen. Bekijk ze snel! Klik hier

foto 10 jaar De Cirkel

In mei 2008 werd ons tienjarig bestaan gevierd met een groots evenement. Bekijk de foto's! Klik hier

nieuw foto Winkel Wuustwezel

Wij zijn vorig jaar gestart met "Trashionata", kunst uit containers. Ons atelier Arbeidszorg ontwierp een fantastische collectie met afgedankte spullen! Klik hier

Praktische informatie Organisatie & doelstellingen Acties en activiteiten
titel
kader

Onze winkel is een onderdeel van het project ‘De Kringwinkel’ van KOMOSIE vzw, Koepel van Milieuondernemers in de Sociale Economie.

Voor meer informatie Klik hier

Rock & Bloes Wuustwezel
Missie

Wij wensen, gedreven door de missie van de Broeders van Liefde, als tewerkstellingsinitiatief werkervaring en tewerkstelling op maat te realiseren, door arbeid en begeleiding aan te bieden, aan personen die omwille van persoons- en/of maatschappelijk gebonden redenen niet, niet meer of nog niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt.
Hierdoor bevorderen wij de persoonlijke groei en ontwikkeling, evenals de maatschappelijke integratie van de deze personen.

Visie

Wij streven voortdurend naar meerwaarde voor onze medewerkers, onze klanten en alle andere belanghebbenden en willen daarom:

Dit realiseren wij door als sociale werkplaats herbruikbare goederen in te zamelen, deze te verwerken tot kwaliteitsvolle en degelijke goederen en deze te verkopen in aantrekkelijke en klantvriendelijke winkels tegen betaalbare prijzen.
Hiermee leveren wij een actieve bijdrage aan het verkleinen van de afvalberg en het bestrijden van kansarmoede.

Waarden

Bij de uitvoering van onze activiteiten, houden wij volgende basiswaarden voor ogen: